BETSAFE OMTALE

betsafe
89
.
BONUS TILBYDER
80
.
BETTING ERFARING
88
.
MOBIL OPPLEVELSE
94
.
BETALING SVERSIKT
86
SCORE
VELKOMSTBONUS: FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

EGENSKAPER

icon_1

BESTE ODDS

icon_2

STATISTIKK

icon_3

LIVE SPILL

icon_4

MOBILAPP

icon_5

LIVE STREAMING

icon_6

VELKOMSTBONUS

BETALINGSALTERNATIVER

INFO

BONUSER TILBUDET AV BETSAFE

Få opptil 4000 kr

VELKOMSTBONUS

Få opptil 4000 kr​

VELKOMSTBONUS

Få opptil 1000 kr​

VELKOMSTBONUS

Få opptil 500 kr​

VELKOMSTBONUS

Info

Betsafe Odds er en tungvekter  av leverandørene av spill-produkter på nettet og ble offisielt lansert tilbake i januar 2006. Selv om de har sin opprinnelse i Sverige, er Betsafe lisensiert på Malta. De har over en halv million kunder fra over 100 land og retter fokuset sitt spesielt mot det skandinaviske markedet.

Tilbud

Mens de idrettene som Betsafe tilbyr er varierte, setter de samtidig fokus på idretter som europeerne bryr seg om. Noen av idrettene som er tilgjengelige er fotball, innebandy, ishockey, hopp, tennis, skiskyting, håndball og travsport. Betsafe tilbyr også kundene sine en rekke forskjellige måter å tippe på, dette inkluderer gruppespill, head-to -head betting, pausespill, tripplehead, handikap, kamper, vinnerspill, totaler og grand salami.

Innsatser og gevinster

Minste innsats er 80 norske kroner, mens maksbeløpet som alle kan vinne er 144 000 kroner per dag og 400 000 kroner per uke.

Kundestøtte

Bortsett fra å opptre som et meget  pålitelig spillselskap på nettet, tar Betsafe stolthet i deres kundeservice som er tilgjengelig 24/7. Kundestøtte kan nås via e-post, live chat og per telefon.

Velkomstbonus på 50% opp til 500 kroner

Betsafe tilbyr en 50% velkomstbonus til nye kunder opp til 500 kroner. Det er også spesielle velkomstbonuser avhengig av hvilket land du bor i. Norske, danske og svenske kunder får totalt 1000 KR, finske kunder 100 EUR, polske kunder 100 PLN og tyske kunder får 100 EUR.En annen fin ting med BetSafe er den eksklusive bonusen de tilbyr betshoot-brukere som er på opp til 500 kroner,med bare ett 6x omsetningskrav.

Tilgjengelige språk

Betsafe har støtte for 8 språk som inkluderer engelsk, norsk, dansk, svensk, finsk, polsk, bulgarsk og latvisk. De bruker EU, britiske og amerikanske Odds-formater. Betsafe Odds aksepterer for tiden ikke spillere fra Malta, Kina, Frankrike, Fransk Polynesia, Fransk Guyana, Franske sørlige territorier, Guam, Nord-Marianene, Puerto Rico, Tyrkia, USA, USAs ytre småøyer og Jomfruøyene (USA).

Registrere konto

Å åpne en konto hos Betsafe er enkelt og selvsagt helt gratis. Bare registrer deg ved å fylle ut skjemaet som du finner på nettsiden deres.

Innskudd og uttak

Det tilbys 4 måter å sette inn penger på en spillkonto:
  1. Innskudd fra kredittkort som består av både Mastercard og VISA
  2. bankoverføring
  3. Neteller
  4. Skrill
Uttak kan foretas ved bankoverføring, Neteller eller Skrill (tidligere Moneybookers).

Konklusjon

Betsafe er en veldig enkel bookmaker å bruke. Oppsettet på nettsiden deres er enkel og oversiktelig, noe som du definitivt vil sette pris på. De har gode odds og et meget variert og godt utvalg av spill. Det sagt, noen kan nok få litt problemer hvis vedkommende er vant til den nord-amerikanske betting-stilen. To av de tingene som veier positivt tungt med BetSafe er den meget gode kundestøtten deres og raske utbetalinger. Siden Betsafe har en 15 – minutters garantistøtte der de gir deg 80 kroner hvis de ikke har svart deg innen ett kvarter, er de raske på labben med å besvare e-postene sine. Selv om de hovedsaklig fokuserer på skandinaviske idretter, tilbyr de høye odds. Live-game-delen deres er ikke den beste der ute, men de har en vakker, klar og organisert nettside, fantastisk kundeservice og tilbyr gode odds.

TOPP BOOKMAKERE

SCORE

93

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

89

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

86

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

86

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

86

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS