NORDICBET OMTALE

nordicbet
89
.
BONUS TILBYDER
80
.
BETTING ERFARING
88
.
MOBIL OPPLEVELSE
94
.
BETALING SVERSIKT
86
SCORE
VELKOMSTBONUS: FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

EGENSKAPER

icon_1

BESTE ODDS

icon_2

STATISTIKK

icon_3

LIVE SPILL

icon_4

MOBILAPP

icon_5

LIVE STREAMING

icon_6

VELKOMSTBONUS

BETALINGSALTERNATIVER

INFO

BONUSER TILBUDET AV NORDICBET

Få opptil 4000 kr

VELKOMSTBONUS

Få opptil 4000 kr​

VELKOMSTBONUS

Få opptil 1000 kr​

VELKOMSTBONUS

Få opptil 500 kr​

VELKOMSTBONUS

Info

Nordicbet er ett av de ledende bookmaker-navnene i europa når det er spill og betting på nettet som gjelder. De har et bredt utvalg av sportsbegivenheter på menyen, og fokuserer for det meste på europeisk idrett og kunder fra skandinavia. Nordicbet Odds tar sikte på å tilby en konkurransedyktig spill- og betting-tjeneste som tiltrekker seg kunder fra hele verden, men med hovedfokuset godt plantet i europeisk idrett, inkludert et bredt spekter av lokale idretter. De er alltid imøtekommende til kundenes ønsker og preferanser når det kommer til utvalget av spilleobjekter og andre produkter som de tilbyr, for å sørge for at de fortsatt kan tilføre dem en best mulig spill-og betting- tjeneste på nettet.

Kundestøtte

Nordicbet legger stor vekt på kundeservice og kundetilfredshet, og tilbyr deg en utmerket kundestøtte service med rask respons på telefon eller per e-post. Telefonstøtten holder åpnet på virkedager (mandag-fredag​) mellom kl.08:00-20:00 CET mens på e-post-støtten kan du velge om du vil konversere på norsk eller engelsk. Erfaringsmessig besvarer de alle e-poster i løpet av 24 timer.

Akseptert valuta

EUR (euro), NOK (norske kroner), SEK (svenske kroner), DKK (danske kroner) og USD (amerikanske dollar).

Innskudd og uttak

De aksepterer innskudd og uttak med alle de kjente store kreditt- og debetkortene, bankoverføring, Skrill (eller Moneybookers som det tidligere het), Neteller, EntroPay og ClickandBuy.

Odds og Betting-dekning

De har et veldig stort markedstilbud, og du må nok lete lenge for å finne en bookmaker med flere spillmuligheter enn Nordicbet. De fokuserer sterkt på idrettsarrangementer i nord-europa som for eksempel håndball, ishockey, trav og de lokale ligaene her hjemme.

LiveBet

Nordicbet tilbyr nå en ny live-spillkonsoll som de har kalt LiveBet og en meget nyttig live-betting kalender som også er tilgjengelig nå. En annen nyhet er at de for kort tid tilbake lanserte live streaming, som er en nettbasert TV-tjeneste der du kan få gleden av å følge med på de beste sportsarrangementene fra datamaskinen din. Denne tjenesten er helt gratis for Nordicbet-kundene. Du kan nå se direktesendt sport der 7/24, alle dager i uken med samme bildekvalitet som på TV. Blant de direktesendte sportsgrenene tilgjengelig, finner du internasjonal fotball (italiensk Serie A og B, engelsk Carling Cup, EM, 1.-og 2.divisjon samt toppligaene i Frankrike, Belgia, Holland, Portugal, Skottland, Danmark, Sverige og Polen), tennis (ATP, WTA, Davis Cup, Federation Cup og til og med ATP Challengers der de kommende stjernene spiller) i tillegg til andre idretter som basketball, volleyball, håndball og snooker.

Om Nordicbet Odds

Rapporter viser at det har vært svært få antall klager på Nordicbet i løpet av alle disse årene de har vært på markedet. Litt av ulempene er at de ikke har noe videre bredt tilbud på amerikansk idrett samt at de har en tendens til å ta gebyr ved innskudd via kredittkort og uttak (hvis det er flere enn 1 gang per måned) med Neteller.

Konklusjon

Integritet og pålitelighet er uten tvil de sterkeste kvalitetene til Nordicbet. De har et  godt rykte på seg når det kommer til pålitelighet, og som tidligere nevnt er det svært vanskelig å finne noen som hadde hatt alvorlige problemer med dem i løpet av alle disse årene de har eksistert. En bookmaker som absolutt kan anbefales.

TOPP BOOKMAKERE

SCORE

93

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

89

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

86

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

86

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS

SCORE

86

FÅ OPPTIL 10.000 KR I BONUS